outsourcing

Google YouTube ads uitbesteden

Met YouTube-advertenties kunt u potentiële klanten bereiken en hen aansporen om actie te ondernemen wanneer ze naar video’s op YouTube kijken of zoeken

YouTube wordt elke maand bezocht door 1,5 miljard ingelogde gebruikers.

overview-google-optimize

Adverteren op YouTube wordt gedaan via het Google Ads platform. Het is een manier om op videocontent of in zoekresultaten van YouTube te adverteren.

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden op YouTube. Momenteel zijn er drie vormen van het adverteren op YouTube. We maken onderscheid tussen de volgende advertentiemogelijkheden:

– YouTube In Stream video advertenties
– YouTube In Search video advertenties
– YouTube In Display video advertenties

Elke dag kijken gebruikers meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaat. De afgelopen twee jaar is het aantal kleine en middelgrote bedrijven dat op YouTube adverteert, verdubbeld. Hoe staat het met uw bedrijf?

Wat zijn de voordelen?

  • Bereik alleen de mensen die voor u belangrijk zijn. U hoeft uw advertentie niet aan iedereen te laten zien. Zorg dat de mensen die alleen interesse hebben in uw aanbod de advertentie te zien krijgen.
  • Bepaal zelf de kosten die u per dag wilt uitgeven.
  • Alles is meetbaar en wordt door ons inzichtelijk gemaakt zodat we samen kunnen kijken om de resultaten te verbeteren.

Als gecertificeerde Google partner laten wij ook zien dat we de juiste kennis en ervaring in huis hebben om u goed van dienst te zijn.

Marketing Sessie 9 Optimize Digital Marketing

Uiteraard denken we graag met u mee over de mogelijkheden van adverteren op YouTube voor uw campagne. Vraag voor een vrijblijvend advies gesprek!

Vraag voor vrijblijvend advies!

Jonathan

We hebben een sterk online team met meer dan 10 jaar ervaring. We beheren per maand meer dan 100K aan mediabudgetten en communiceren dagelijks met onze partners en klanten in NL om de prestaties te verbeteren. Wat kunt u van ons verwachten? Meer inzicht in uw online campagnes, meetbare resultaten, feedback en advies om uw resultaten te verbeteren.

Pin It on Pinterest