Facebook en Instagram Ads uitbesteden

  • Verhoog de zichtbaarheid van je bedrijf
  • Spreek meer nieuwe klanten aan
  • Verhoog traffic op je website
facebook and insta model

Facebook gegevens omzetten in waarde en zakelijke impact!

overview-google-optimize

Technologie is de nieuwe speeltuin voor innovatieve ideeën. Voor vele bedrijven is het adverteren op Facebook een noodzaak. Helaas zijn de kosten voor het beheren en de nodige uren niet haalbaar om alles naar wens te krijgen. Het uitbesteden van jouw Facebook Ads vanuit Suriname kan vele voordelen hebben.

Waarom moet je investeren in Facebook-advertenties? Facebook is een zeer effectieve manier om de bekendheid te vergroten, kwaliteitsverkeer voor jouw bedrijf te genereren, een loyaal klantenbestand op te bouwen en kwalitatieve leads te genereren die omzet worden.

Adverteren op Facebook is ook niet eenvoudig. Er zijn regelmatig updates en nieuwe mogelijkheden binnen het Facebook advertentie platform. Wij hebben hier een team dat zich dagelijks mee bezighoudt. Als opdrachtgever kun je er gerust van zijn dat je altijd de laatste ontwikkelingen meekrijgt met daarin ons persoonlijk advies. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Kostbare tijd besparen – Bij ons hoef je niet jouw dagelijkse zakelijke aangelegenheden te beheren en alle aspecten van Facebook-advertenties te regelen. We zullen het hele proces van Facebook-advertenties voor je afhandelen, terwijl jij jou op belangrijkere zaken kan concentreren.
  • Financiën besparen – Voor onze Facebook diensten hanteren wij zeer scherpe prijzen.
  • In-house expertise – Wij hebben alle nodige kennis in huis, dus bij elke gewenste vraag kun je een deskundig en raadzaam antwoord verwachten.
  • Statistische monitoring – Met behulp van een combinatie van Facebook Insights en Google Analytics kunnen we gedetailleerd rapporteren over de voortgang van de Facebook advertentie campagnes. Dit omvat demografische gegevensrapportage over wie zich bezighoudt met jouw advertenties en Facebookpagina.
  • Geoptimaliseerde resultaten – We stemmen onze services af om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten haalt uit Facebook-advertenties – of het nu gaat om hogere inkomsten, hogere conversieratio’s, uitbreiding van het klantenbestand, enzovoort.

Belangrijke punten om Facebook for business te gebruiken:

Efficiënte targeting

Facebook biedt een aantal effectieve targeting- en retargeting opties om ervoor te zorgen dat de advertenties door de juiste doelgroep worden gezien op basis van locatie, demografie, gedrag en andere essentiële factoren.

z

Verbeterde merkbekendheid

Facebook helpt je consistent zichtbaar te zijn voor de juiste doelgroep. Dit zorgt ervoor dat jouw publiek je als een betrouwbare en waardige brand beschouwt.

Targeten op een breed mobiel publiek

Met de groeiende penetratie van smartphones en de uitbreiding van 4G en 5G-datanetwerken is mobiel verkeer uiterst belangrijk geworden voor elk bedrijf om online goed zichtbaar te zijn. En Facebook biedt een ideale manier om deze grote populatie te bereiken.

De klikfrequenties verhogen

Facebook verbetert voortdurend zijn advertentietools. Met een gestaag tempo van verbeteringen in het platform zelf, kun je met Facebook profiteren van de creatie ervan en jouw klikfrequenties consistent verhogen.

g

Uitgebreide analyse

Facebook biedt een comfortabele en praktische manier om de prestaties van jouw advertenties bij te houden. Je kunt jouw prestaties ook afwegen tegen die van jouw concurrenten om te begrijpen waar je tekortschiet. Dankzij deze uitstekende zichtbaarheid van gegevens kun je jouw campagnes naar behoefte aanpassen in plaats van tijd te verspillen aan het opnieuw creëren van Facebook-advertenties.

R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Contactinformatie

Samen online groeien!

Adres

Santopolderweg #3
District Wanica, Suriname

Kantooruren

Tijdzone in Suriname (GMT-3)
Maandag – vrijdag 8:00 – 16:30

optimizer logo animation loop 210614 230x129 300kb


Pin It on Pinterest