outsourcing

Facebook for business uitbesteden

Ook benieuwd wat Facebook ads voor uw business kan betekenen?

Facebook gegevens omzetten in waarde en zakelijke impact!

overview-google-optimize

Technologie is de nieuwe speeltuin voor innovatieve ideeën. Voor vele bedrijven is het adverteren op Facebook een noodzaak. Helaas zijn de kosten voor het beheren en de nodige uren niet haalbaar om alles naar wens te krijgen. Het uitbesteden van uw Facebook Ads vanuit Suriname kan vele voordelen hebben.

Waarom moet je investeren in Facebook-advertenties? Facebook is een zeer effectieve manier om uw bekendheid te vergroten, kwaliteitsverkeer voor uw bedrijf te genereren, een loyaal klantenbestand op te bouwen en kwalitatieve leads te genereren die omzet worden.

Adverteren op Facebook is ook niet eenvoudig. Er zijn regelmatig updates en nieuwe mogelijkheden binnen het Facebook advertentie platform. Wij hebben hier een team dat zich dagelijks mee bezighoudt. Als opdrachtgever kunt u er gerust van zijn dat u altijd de laatste ontwikkelingen meekrijgt met daarin ons persoonlijk advies. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Kostbare tijd besparen – Bij ons hoeft u niet uw dagelijkse zakelijke aangelegenheden te beheren en alle aspecten van Facebook-advertenties te regelen. We zullen het hele proces van Facebook-advertenties voor u afhandelen, terwijl u zich op belangrijkere zaken concentreert.
  • Financiën besparen – Voor onze Facebook diensten hanteren wij zeer scherpe prijzen.
  • In-house expertise – Wij hebben alle nodige kennis in huis zodat u altijd bij elke gewenste vraag een deskundig en raadzaam antwoord kunt verwachten.
  • Statistische monitoring – Met behulp van een combinatie van Facebook Insights en Google Analytics kunnen we gedetailleerd rapporteren over de voortgang van de Facebook advertentie campagnes. Dit omvat demografische gegevensrapportage over wie zich bezighoudt met uw advertenties en Facebook pagina.
  • Geoptimaliseerde resultaten – We stemmen onze services af om ervoor te zorgen dat u de gewenste resultaten haalt uit Facebook-advertenties – of het nu gaat om hogere inkomsten, hogere conversieratio’s, uitbreiding van het klantenbestand, enzovoort.

Belangrijke punten om Facebook for business te gebruiken:

Efficiënte targeting

Facebook biedt u een aantal effectieve targeting- en retargeting opties om ervoor te zorgen dat uw advertenties door de juiste doelgroep worden gezien op basis van locatie, demografie, gedrag en andere essentiële factoren.

z

Verbeterde merkbekendheid

Facebook helpt u consistent zichtbaar te zijn voor de juiste doelgroep. Dit zorgt er voor dat uw publiek u als een betrouwbare en waardige brand beschouwt.

Targeten op een breed mobiel publiek

Met de groeiende penetratie van smartphones en de uitbreiding van 4G en 5G-datanetwerken is mobiel verkeer uiterst belangrijk geworden voor elk bedrijf om online goed zichtbaar te zijn. En Facebook biedt een ideale manier om deze grote populatie te bereiken.

De klikfrequenties verhogen

Facebook verbetert voortdurend zijn advertentietools. Met een gestaag tempo van verbeteringen in het platform zelf, kunt u met Facebook profiteren van de creatie ervan en uw klikfrequenties consistent verhogen.

g

Uitgebreide analyse

Facebook biedt u een comfortabele en praktische manier om de prestaties van uw advertenties bij te houden. U kunt uw prestaties ook afwegen tegen die van uw concurrenten om te begrijpen waar u tekortschiet. Dankzij deze uitstekende zichtbaarheid van gegevens kunt u uw campagnes naar behoefte aanpassen in plaats van tijd te verspillen aan het opnieuw creëren van Facebook-advertenties.

Wij willen graag kijken welke oplossingen "Facebook for business" voor u kunt betekenen

Vul het onderstaand formulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

ruan

Meer weten over onze facebook ads diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met Facebook for business!

R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Pin It on Pinterest