outsourcing

Google Shopping ads uitbesteden

Als u een webshop hebt, kunt u Shopping-campagnes gebruiken om uw online en lokale voorraad te promoten door het verkeer naar uw website of lokale winkel te stimuleren voor meer verkopen!

Laat uw producten tonen aan de juiste kopers tijdens het gehele aankooptraject. We geven u en uw producten meer bereik met Google Shopping-advertenties!

overview-google-optimize

Een schone datafeed, een doordachte biedstrategie en continue monitoring halen het maximale uit uw Google shopping ads. Laat het harde werk aan ons over! We sturen uw campagneprestaties met passie en houden u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Google shopping ads:

  • Hoogwaardige leads / verkopen
  • Gerichte targeting
  • Bredere aanwezigheid
  • Krachtige rapportage en concurrerende gegevens

Wat kunt u nog meer met Google shopping ads:

  • Remarketing combineren
  • Dynamische ads maken
  • YouTube shopping ads

 

Heeft u geen tijd noch personeel om Google Shopping in te stellen? Of heeft u problemen om uw bestaande shopping campagnes opgang te krijgen? We helpen u bij het opzetten van uw Google Shopping campagnes, van gegevensoptimalisatie tot het maken van het Merchant Center en het linken naar uw Google Ads account.

Google shopping valt onder het Google ads platform. Optimize Digital Marketing is een Certified Google Partner en heeft daaronder ook het shopping certificaat van Google. Lees meer over onze aanpak, werkwijze en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Vraag voor vrijblijvend advies!

Jonathan

We hebben een sterk online team met meer dan 10 jaar ervaring. We beheren per maand meer dan 100K aan mediabudgetten en communiceren dagelijks met onze partners en klanten in NL om de prestaties te verbeteren. Wat kunt u van ons verwachten? Meer inzicht in uw online campagnes, meetbare resultaten, feedback en advies om uw resultaten te verbeteren.

R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Pin It on Pinterest