outsourcing

Google zoekadvertenties

De snelste manier om direct zichtbare resultaten te behalen!

Waarom heeft u zoekadvertenties op Google nodig?

92% van de kopers geven aan dat ze internet gebruiken om bedrijven te zoeken, voordat ze een aankoopbeslissing nemen. De bekende uitspraak: “Ga het eerst Googlen”. Zorg er dus voor dat wanneer uw doelgroep opzoek is naar uw product of dienst, u goed zichtbaar bent in Google Search.

Het grootste voordeel is dat u ervoor kiest om boven de organische resultaten te staan en daardoor direct zichtbaar bent met een advertentie.

 

overview-google-optimize

Google-zoekadvertenties gaan dus allemaal over zoekwoorden. U moet weten waar uw klanten naar op zoek zijn bij het zoeken naar uw product of dienst. Verschillende zoekwoorden hebben verschillende prijzen per klik, afhankelijk van hun branche, concurrentievermogen en populariteit bij zoekopdrachten van Google-zoekmachines.

Laat uw zoekadvertenties tonen aan de juiste mensen op de juiste zoektermen. Met onze kennis en ervaring kijken wij naar uw doelgroep, we pakken de belangrijkste zoektermen voor ons en richten de juiste strategie om uw doelstelling(en) te behalen.

 

Waarom uitbesteden?

Tijd is geld. Dus waarom tijd verspillen?
Door een Google Ads marketingbureau in te huren om de Google-zoekadvertentie campagne van uw bedrijf op te zetten, doet u het al beter dan uw concurrenten.

Google-zoekadvertenties vereisen veel front-endwerk om de doelgroep, zoekwoorden en concurrenten te bepalen. En ze hebben ook elke dag aandacht nodig om positieve prestaties te garanderen en de reactie van het publiek op verschillende advertenties te observeren.

Het maken van de perfecte Google-zoekadvertenties kost tijd en testen (ook bekend als geduld).

Heeft u geen tijd noch personeel om Google ads goed in te stellen? Of heeft u problemen om uw bestaande campagnes opgang te krijgen? Wij willen u graag helpen bij het opzetten van een Google Ads strategie. Door u te betrekken bij elke stap zult u er zelf ook wijzer van worden, zodat u ook samen met ons kan meedenken.

Google zoekadvertenties vallen onder het Google ads platform. Optimize Digital Marketing is een Certified Google Partner en heeft daaronder ook het Google search certificaat van Google. Lees meer over onze aanpak en werkwijze.

Gericht op relaties

 • Wij gaan voor het lange termijn
 • Denken met uw bedrijf mee
 • Eerlijk en transparant
 • Snel antwoord op al uw vragen

Doelgericht

 • Altijd maatwerk
 • Resultaatgerichte aanpak
 • Doelen van de klant zijn 1-prio
 • Meetbare resultaten

Kennis van zaken

 • Gecertificeerd Google Partner
 • Rapportage en advies
 • Altijd up-to-date
 • + 10 jaar ervaring

Vraag voor vrijblijvend advies!

Jonathan

We hebben een sterk online team met meer dan 10 jaar ervaring. We beheren per maand meer dan 100K aan mediabudgetten en communiceren dagelijks met onze partners en klanten in NL om de prestaties te verbeteren. Wat kunt u van ons verwachten? Meer inzicht in uw online campagnes, meetbare resultaten, feedback en advies om uw resultaten te verbeteren.

R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Pin It on Pinterest