ONLINE STRATEGIE EN IMPLEMENTATIE OUTSOURCEN!

Bereik meer klanten met uw website! Vanuit ons kantoor in  Suriname  leveren wij online marketing diensten voor klanten in  Nederland en de  Caricom. Wij hanteren een open bedrijfscultuur en werken graag samen met online ondernemers, SEO-bedrijven, web-designers, marketing consultants  en traditionele advertentiebureaus.

Facebook Advertenties

“Facebook for Business” dat is wat we doen. Wij boosten niet, maar adverteren gericht vanuit het Facebook Ads platform, welke veel meer mogelijkheden bied. Wilt u graag meer weten over Facebook ads?

Google ads

Door het inzetten van een ervaren Google Ads specialist, kunt u er zeker van zijn het maximale te behalen uit uw Google Ads campagnes. U heeft dan direct toegang tot alle nodige kennis en tools om uw omzet online te verhogen.

consultancy

Het is altijd goed om eerst met een ervaren online marketeer af te stemmen die u kan helpen met nodige inzichten en adviezen. Met het oog op de doelen van de klant en de doelgroepinzichten zetten wij een strategie uit.

White-Label diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare online marketing partner met ruime kennis en ervaring? Met meer dan 10 jaar ervaring in de marketing branche weten we als geen ander dat een betrouwbare en eerlijke relatie de basis is voor een goeie samenwerking.

Wij werken met diverse online marketing bedrijven in Nederland en Suriname via een White-Label model.  Wij zorgen ervoor dat bedrijven verder kunnen groeien en daarbij ook kosten kunnen besparen.

 

De voordelen van onze aanpak:

– Hoogopgeleid en flexibel inzetbaar personeel
– Projectmatige aanpak
– Maatwerk
Google ads experts in huis
Facebook ads experts in huis
– Tijdige rapportage en communicatie
– Zeer scherp uurtarief
– Indien gewenst met contactpersoon in NL

Certified Google Partner

De Google Partner-badge wordt uitgereikt aan bedrijven met vaardigheden en expertise op het gebied van Google Ads. De Partner-status laat zien dat Optimize Digital Marketing:

  • Over Google Ads vaardigheden en expertise beschikt
  • Aan de vereiste voor uitgaven aan Google-advertenties voldoet
  • Opbrengstgroei heeft gerealiseerd voor zichzelf en voor klanten
  • Het klantenbestand heeft uitgebreid
google partner badge optimize digital marketing nv
R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Pin It on Pinterest