Optimize digital marketing

Wij houden van ons werk

maak kennis met het team

maak kennis met het team

Jonathan Wong Swie San

Jonathan Wong Swie San

Digital marketing consultant

Ik hou ervan om volledige online marketing strategieën neer te leggen die vooral helder en duidelijk zijn voor mijn klanten. Zo ontstaat een prettige samenwerking en hoge succes rate

August adelaar

August adelaar

Social support, content beheer

Ik vind het leuk om social media kanalen van mijn klanten te beheren. Daarnaast is het belangrijk dat mijn klanten altijd relevant en actief zijn op Social media

sabrina wong swie san

sabrina wong swie san

Data entry specialist

Voor velen in het saai werk, maar ik hou gewoon van data te verzamelen en het overzichtelijk te maken voor mijn klanten.

Ruan Karto

Ruan Karto

Social media consultant

Ik vind het leuk om samen met mij klanten mee te denken om interactieve social media campagnes op te zetten. Het is elke keer een nieuwe ervaring! 

Over ons optimize digital marketing

Optimize Digital Marketing is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op outsourcen van online diensten. Wij richten ons voornamelijk op de Nederlandse markt. Optimize Digital Marketing streefd ernaar een hoge kwaliteit aan beheer van online marketing campagnes. Door steeds kennis up to date te houden en ervaring kunnen wij vooral voor ondernemers met een laag mediabudget een goede uitkomst zijn.

Onze visie

Wij willen bekend staan als hoogwaardige en betrouwbare online marketing Partner.  Wij willen dat al onze klanten en partners een duidelijke meerwaarde ervaren door met ons samen te werken. Wij willen onze klanten helpen om waardevolle relaties met hun publiek te creëren en betere merken te bouwen door middel van digitale marketing campagnes.

Team Optimize Digital Marketing

Onze missie

Wij streven ernaar al onze klanten te helpen een aantrekkelijke digitale aanwezigheid te creëren. Om in contact te komen met klanten en het gedrag van gebruikers te begrijpen om boeiende en waardevolle online ervaringen te creëren.

R

Google certified partner

R

persoonlijke aanpak

R

+ 10 jaar ervaring

R

Transparant en eerlijk

R

Resultaat gericht

R

Altijd maat werk

contact info

+597 8524320

+31 0850640068

info@optimize.sr

Optimize Digital Marketing Google Partner