Remarketing uitbesteden

  • Focus op het retargeten van bestaande klanten
  • Stimuleer herhaalaankopen
remarketing model

Blijf Top-of-Mind met Google Ads Remarketing

Heb je bezoekers die je website hebben verlaten zonder te converteren? Met Google Ads Remarketing kunnen we deze waardevolle potentiële klanten opnieuw aanspreken en hen overtuigen om terug te keren en actie te ondernemen.

Waarom kiezen voor onze aanpak?

Op maat gemaakte strategieën: Ons team van remarketing-experts ontwikkelt op maat gemaakte strategieën om de juiste boodschap bij het juiste publiek te bezorgen. We begrijpen het belang van personalisatie in remarketing.

Optimalisatie voor conversies: Onze focus ligt op het stimuleren van conversies. We willen ervoor zorgen dat bezoekers die je website eerder hebben bezocht, terugkeren en actie ondernemen, of dat nu een aankoop, aanmelding, of een andere gewenste actie is.

Voortdurende monitoring en optimalisatie: Succesvolle remarketing vereist voortdurende aanpassingen en optimalisatie. We blijven je campagnes voortdurend finetunen om de beste resultaten te bereiken.

overview-google-optimize

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

Doelgroepsegmentatie: We identificeren verschillende doelgroepen op basis van gedrag en interesses.

Dynamische Remarketing: We kunnen specifieke producten of diensten opnieuw onder de aandacht brengen om potentiële klanten terug te lokken.

Advertentiecreatie: We ontwerpen aantrekkelijke advertenties die opvallen bij je doelgroep.

Budgetbeheer: We optimaliseren je advertentiebudget om de beste resultaten te behalen binnen je financiële mogelijkheden.

Rapportage en Analyse: We bieden duidelijke rapportage en inzichten over de prestaties van je remarketingcampagnes.

Bij Optimize Digital Marketing begrijpen we dat remarketing een krachtige manier is om potentiële klanten die interesse hebben getoond, weer naar je website te trekken en hen te overtuigen om actie te ondernemen. We willen je helpen om top-of-mind te blijven bij je doelgroep en hen omzetten in loyale klanten.

Toch meer weten over Remarketing?

Veel bedrijven zetten de remarketing tag op hun site en denken dat het wel goed is. Het kan echter averechts werken. De ads kunnen storend overkomen en komen niet over bij de doelgroep. Klanten kunnen daardoor juist moeilijk doen en hebben het idee dat hun privacy recht wordt geschonden. Wij willen graag met u praten over een remarketingstrategie die past bij uw doelgroep.

Meer weten over onze aanpak / werkwijze Google ads?

R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Contactinformatie

Samen online groeien!

Adres

Santopolderweg #3
District Wanica, Suriname

Kantooruren

Tijdzone in Suriname (GMT-3)
Maandag – vrijdag 8:00 – 16:30

optimizer logo animation loop 210614 230x129 300kb


Pin It on Pinterest