outsourcing

Remarketing campagne uitbesteden

Remarketing kan op verschillende platformen worden ingezet.

De vraag is: welk platform of combinatie is voor u geschikt?

Verhoog het aantal leads of verkopen met Remarketing advertenties

Gemiddeld zal slechts twee procent van de bezoekers van uw website converteren naar een solide lead of verkoop. Geef de overige 98 procent niet op! Met Remarketing ads kun je bezoekers op een creatieve manier nogmaals overtuigen.

overview-google-optimize

Een Remarketing campagne kan voor zowel klein als groot bedrijf goed werken. Het is normaal dat een online gebruiker meerdere websites bezoekt, voordat hij of zij overgaat tot een conversie. Investeren in remarketing en retargeting ads zijn manieren om potentiële klanten terug te halen en die om te zetten in conversie.

Hoewel er verschillende remarketingplatforms zijn waarin u kunt investeren, raden wij aan om remarketing in het Google Display network en op sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook / Instagram, Pinterest in te zetten.

Het is daarom belangrijk om de juiste strategie in te zetten. Bijvoorbeeld een webshop die meerdere producten verkoopt, wilt alleen de producten tonen waarin de gebruikers eerdere interesse heeft getoond. Het is daarom zaak om een remarketing tag goed in te zetten, zodat gebruikers niet gestoord worden met ads die niet passen bij hun interesse.

Toch meer weten over Remarketing?

Veel bedrijven zetten de remarketing tag op hun site en denken dat het wel goed is. Het kan echter averechts werken. De ads kunnen storend overkomen en komen niet over bij de doelgroep. Klanten kunnen daardoor juist moeilijk doen en hebben het idee dat hun privacy recht wordt geschonden. Wij willen graag met u praten over een remarketingstrategie die past bij uw doelgroep.

Meer weten over onze aanpak / werkwijze Google ads?

Vraag voor vrijblijvend advies!

R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Pin It on Pinterest