data entry optimize

De eerste techniek betreft het invoeren en verwerken van alleen nuttige gegevens. Formulieren, aanvragen en andere gegevensdocumenten moeten periodiek worden gecontroleerd om de belangrijke gegevensinhoud te verifiëren. Als er verouderde gegevens zitten in online en offline formulieren, moeten deze formulieren opnieuw gemaakt worden zodat deze alleen relevante informatie laten zien.

Het aantal uren nodig voor gegevensinvoer processen wordt zo verminderd. Om bedrijfsprestaties, concurrentievoordeel en andere soorten onderzoek te analyseren, moet u echter zoveel mogelijk informatie opslaan.

Vermijd fouten

De kans op het invoeren van onjuiste gegevens kunt u verkleinen door het treffen van specifieke maatregelen. En zo vermijd u dat er fouten gemaakt worden. Het moet een voortdurend proces zijn, omdat het heel belangrijk is voor het optimaliseren van de activiteiten van gegevensinvoer.

Financiële fouten, zoals typefouten, zijn om te zetten in gemiddeld 25.000 uren aan correcties die voorkomen kunnen worden. Dit wordt afgeschilderd tegen een jaarlijkse kostprijs van $ 878.000, volgens het onderzoek van Gartner.

data entry automatisering
 
 

Het proces standaardiseren

De nauwkeurigheid en consistentie van gegevens kunnen geoptimaliseerd worden door gegevensinvoer processen te standaardiseren. Bovendien kunt u zo de tijd verminderen die nodig is voor het uitvoeren van een ​​taak. Het standaardisatieproces is verder een voorwaarde voor automatisering van gegevensinvoer, met als eindresultaat veel betere resultaten.

Automatisering toepassen

Gegevens handmatig invoeren kost veel geld, veel tijd en het is vervelend. Het is daarom de moeite waard om gegevensinvoer processen te automatiseren zodat fouten vermeden worden en geen uren besteed worden aan eentonig werk. De benodigde software voor automatisering, moet duidelijk en simpel zijn. Op die manier kunnen alle medewerkers de automatisering sneller schalen en worden nuttige resultaten behaald.

Robotic process automation (RPA) en optische tekenherkenning (OCR) zijn enkele van de meer geavanceerde technologieën waarmee automatisering van gegevensinvoer kan worden bereikt. Deze softwares kunnen snel informatie van gescande documenten naar het bedrijfssysteem overbrengen.

Fouten worden vermeden en tijd besteed aan eentonige taken wordt verminderd met het automatiseren van de gegevensverwerking. Zo worden werknemers in staat gesteld zich te concentreren op belangrijkere taken, productiever te zijn en meer tijd te besteden aan hun klanten. Dit vertaalt zich in verlaging van de kosten voor bedrijven.

Data Experts van Optimize Digital Marketing inschakelen?

Optimize Digital Marketing staat bedrijven bij met het automatiseren van routinematige en repetitieve processen. Bedrijven kunnen zo workflows kosteneffectiever maken en hun werknemers helpen gemotiveerd en productief te blijven.

Data werk uitbesteden?

NEEM DAN VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP EN WIJ HELPEN JE GRAAG!

Pin It on Pinterest

Share This