virtual assistant outsourcing

We zorgen dat jouw klanten altijd op tijd de hulp krijgen die ze nodig hebben, rechtstreeks van ons team

Marketing Sessie 8 Optimize Digital Marketing

klantcontact wordt steeds belangrijker.

In deze tijd waarin het internetgebruik blijft groeien, is het essentieel voor elk bedrijf om online goed zichtbaar te zijn. Maar zelfs het beste product garandeert niet altijd de beste verkoopcijfers. Veel ondernemers zijn zo druk dat de kwaliteit van hun klantenservice er soms bij inschiet, met als mogelijk gevolg negatieve beoordelingen en een daling in verkopen en omzet.

Wij bieden de oplossing door te garanderen dat uw klanten snel en op een afgesproken moment de informatie krijgen die ze zoeken over uw producten of diensten.

Onze dienstverlening heeft al voor diverse bedrijven het verschil gemaakt door proactief te reageren op berichten op Facebook, de interactie te verhogen en tevreden klanten aan te moedigen hun positieve ervaringen te delen. Daarnaast nemen wij het beheer van klantemails voor onze rekening.

Als onze klant ontvangt u dagelijks een update met alle acties die we voor u hebben ondernomen. Dit houdt u niet alleen op de hoogte, maar stelt u ook in staat om ons team te voorzien van aanvullende productinformatie en feedback op klantinteracties. Zo werken we samen aan het continu verbeteren van de klantenservice.

We zijn gespecialiseerd in het bieden van online ondersteuning via chat, e-mail of Facebook-berichten. Bent u geïnteresseerd in onze “Virtual Assistants outsourcing” diensten? Neem dan contact met ons op via e-mail. We bespreken graag hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en samen successen kunnen boeken.

R

Google Partner

R

Persoonlijke aanpak

R

+ 15 jaar ervaring

R

Transparante samenwerking

R

Resultaat gericht

R

Maatwerk

Pin It on Pinterest