Jonathan Wong Swie San

CEO – Optimize Digital Marketing

Mijn naam is Jonathan Wong Swie San, oprichter en drijvende kracht achter Optimize Digital Marketing, een toonaangevend online marketingbureau. Met een team van meer dan 45 getalenteerde medewerkers zetten we ons dagelijks in om de digitale marketingwereld te vernieuwen. Ik ben gepassioneerd en streef ernaar om niet alleen zakelijk succes te behalen, maar ook een positieve impact te maken op de levens van mijn collega’s en klanten.

jonathan wong swie san optimize digital marketing 7

Dagelijkse Werkzaamheden van Jonathan:

Een typische werkdag voor mij omvat het optimaliseren van marketingcampagnes, het ontwikkelen van websites, het coachen van mijn team en het nauwkeurig bijhouden van de marketingdoelstellingen van onze klanten. Mijn focus ligt op het creëren van strategieën die niet alleen voldoen aan de bedrijfsdoelen, maar deze ook overtreffen. Mijn betrokkenheid bij elk project zorgt ervoor dat we altijd vooroplopen in de steeds veranderende wereld van digitale marketing.

Buiten het werk heb ik een rijke verzameling aan hobby’s die mij energie en inspiratie geven. Ik speel graag gitaar, een passie die me helpt te ontspannen en creatief te blijven. Gitaar spelen, vissen en natuurwandelingen bieden mij een kans om tot rust te komen. Ik lees graag spirituele boeken, die mij helpen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Ook ben ik actief in de kerk waarbij ik als oudste mag functioneren. Uiteindelijk leef ik graag om dienstbaar te zijn voor mijn medemens 😉 

Waarom Optimize Digital Marketing?

De CEO zijn van Optimize Digital Marketing is voor mij meer dan een baan. Ik voel dat ik geroepen ben om Surinaamse gemeenschap op deze manier te helpen. Hier kan ik mijn visie van een bedrijf dat niet alleen presteert in zijn branche, maar ook een positieve en ondersteunende gemeenschap creëert, realiseren. Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen en kansen, en het is de voldoening van deze uitdagingen die me elke dag motiveert.

jonathan wong swie san optimize digital marketing 2

Pin It on Pinterest